Tule tutustumaan retrorekkoihin

Päivän aikana ei ole luvassa suuria ohjelmanumeroita, palkintojen jakoa tai muutakaan kansanhuvia. Retro Trucks Rekkakukossa -tapahtuman päällimmäisenä tarkoituksena on luoda puitteet mukavalle yhdessäololle ja jutustelulle oikeassa ilmapiirissä – entisaikojen ajoneuvojen lomassa.

Päivän kohokohtina tulevat olemaan tovereiden kanssa tarinointi, naapurin ajokin kehuminen ja paikalla olevan kanttiinin maukkaista antimista nauttiminen. Paikalla on edellisvuosien tapaan myös raskaaseen kalustoon keskittyvä rompetori, missä on mahdollista tehdä mainioita löytöjä silmäterääsi. 

Ja kaikki tämä nostalgiaikään ehtineiden kuorma-autojen katveessa!

Retro Trucks Rekkakukossa, Hollolassa 4.5.2019

1 kuukausi sitten

Retro Trucks Rekkakukossa
Näytä Facebookissa
·Jaa

1 kuukausi sitten

Retro Trucks Rekkakukossa

Originatorin arkistoista on löytynyt taas mahtavia aarteita nostalgia-autoihin. Kannattaa tulla penkomaan sitten keväämmällä!Ensi kertaa varten on taas Originator Oy:n varastolla kerätty ainakin 10 lavaa Retro varaosia rompetorille. Nähdään Kukossa! ... Lue lisääVähemmän

Näytä Facebookissa
·Jaa

1 kuukausi sitten

Ensi kertaa varten on taas Originator Oy:n varastolla kerätty ainakin 10 lavaa Retro varaosia rompetorille. Nähdään Kukossa! ... Lue lisääVähemmän

Näytä Facebookissa
·Jaa

2 kuukautta sitten

Retro Trucks Rekkakukossa

Vuosi 2018 on pian historiaa, joten on aika kääntää katseet tulevaan ja kevään 2019 tapahtumaan. Kalenterista kannattaa raivata tilaa toukokuun ensimmäisen lauantain kohdalta. Silloin retroillaan!
Retro Trucks Rekkakukossa -tiimi toivottaa oikein leppoisaa Uuden Vuoden juhlintaa ja harrastamisen täyttämää vuotta 2019. Nähdään Rekkakukossa 4.5.2019!
... Lue lisääVähemmän

Näytä Facebookissa
·Jaa

8 kuukautta sitten

Retro Trucks Rekkakukossa

Jäikö tämänvuotinen Retro Trucks Rekkakukossa käymättä? Tuoreimman Vanhat Koneet-lehden numeron kautta pääset vielä mukaan tunnelmaan.Moneen makuun – Retro Trucks, Hollola 5.5.2018

Kotimaisen kuorma-autotapahtumakauden aloitti tänäkin vuonna Hollolan Kukonkoivussa järjestetty Retro Trucks 2018. Parasta tapahtumassa yleisön kannalta on ehdottomasti kaluston monipuolisuus: paikalle saapuvia autoja yhdistää oikeastaan vain se, että ne on kaikki valmistettu viime vuosituhannen puolella.

Tilaa Vanhat Koneet, lehti vanhan raudan harrastajille!
tilaus.viipalemediat.fi/vanhatkoneet
... Lue lisääVähemmän

Näytä Facebookissa
·Jaa